Site Overlay

Minusta itsestäni

Olen Anne-Kristiina Kolehmainen. Koulutukseltani olen markkinoinnin ja viestinnän tradenomi (Savonia ammattikorkeakoulu 10/2005) sekä Mindfulness-ohjaaja ja Mindfulness työssä -ohjaaja (MINDFULNESS TYÖSSÄ AKATEMIA/Inspiral Coaching 8/2017). Olen opettanut mindfulnessia vuodesta 2017 Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistoissa sekä vuodesta 2018 SnellmanEDU:ssa (Kuopio, Iisalmi, Varkaus). Olen myös Suomen Mielenterveys ry:n MTEA 1 -ohjaaja (1/2023). 

Olen työskennellyt aikaisemmin myyjänä päivittäistavarakaupassa sekä myymäläpäällikkönä. Olen ollut koko elämäni suorittaja ja vuonna 2008 sairastuin työuupumukseen. Työuupumuksen kokeminen pysäytti minut, laittoi miettimään elämänarvojani ja arvostamaan terveyttäni sekä hyvinvointiani. Mindfulness on ollut minulle suurena apuna matkallani tähän hetkeen ja se on minulle tärkeä osa jokapäiväistä elämääni.

Yhteystiedot:

Sähköposti: anne.kolehmainen(at)mindfulnessvalmentaja.fi
Puhelin: +358 45 264 7006

Mindfulness ja mindfulness-koulutuspalveluni eivät korvaa, eikä sen tarkoitus ole korvata psykologin tarjoamaa apua. Mindfulness ja mindfulness-harjoitteet ovat tarkoitettu ennaltaehkäisyyn ja lievien ongelmien käsittelyyn. Mindfulnessiin perehtymisen ja harjoitteiden avulla on mahdollista kartuttaa hyödyllisiä mindfulness-taitoja ja motivoitua sen aktiiviseen hyödyntämiseen – itsenäisemmin tai ryhmässä.

Olet lämpimästi tervetullut mindfulness-kursseilleni.

Ps. Sivustolle on tulossa myös nettivalmennukset.

 
oma_kuva